Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw van Amarant-Overakker (voorheen woonzorgcentrum Overakker).  Uiteraard bent u daar van harte welkom echter alle bezoeken aan mijn praktijk gaan op afspraak.  Indien u een afspraak wenst te maken kan het voorkomen dat u (soms) rekening  dient te houden met een wachttijd van enkele weken. Mocht u op een wachtlijst geplaatst wensen te worden in het geval er iemand uit valt, laat mij dit dan weten via mail of whatsapp.

Mocht u mij bellen en ik ben niet bereikbaar, spreek dan duidelijk uw bericht, naam en telefoonnummer in op mijn voicemail, dan bel ik u zeker terug. 


Locatie: Amarant-Overakker - Brigidastraat 15 - 4834 WG Breda

Tip: indien u een navigatiesysteem gebruikt wil ik u er op wijzen dat u duidelijk de plaatsnaam Breda invult of de postcode 4834 WG, anders is het mogelijk dat u naar de Brigidastraat in Bavel wordt geleid.


Indien u een afspraak met mij heeft mag u maximaal 5 minuten voor het tijdstip van behandeling zich melden bij mijn praktijk. Indien u te vroeg bent kunt u een plaatsje zoeken in de hal. Hier hangt een klok zodat u de tijd in de gaten kunt houden en u 5 minuten voor uw behandeling naar mijn praktijkruimte kunt komen. Ook is het mogelijk om tussen 9.30 - 15.30 uur plaats te nemen in Het Trefpunt. Indien u in Het Trefpunt plaats neemt wordt wel van u verwacht dat u een consumptie (koffie/thee/cappuccino/chocolademelk) nuttigt. De cliĆ«nten van de dagbesteding helpen uw graag.

Contact gegevens:

Telefoon: 06 52024005
Email: info@medischpedicurebreda.nl  

Praktijk adres:

Gebouw Amarant-Overakker

Brigidastraat 15 - 4834 WG  Breda 


Overige gegevens:

KvK-nr. 20155078
Kwaliteits Registratie Nummer: 7773 (KRP Registratie)
AGB code zorgverlener: 96-007900 / AGB code Praktijk: 96-(0)57977

BTW-id: NL001669929B86

Aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet

Aangesloten bij geschillencommissie (WkkGZ)