Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw van Amarant-Overakker.  Amarant is een instelling waar o.a. mensen met een beperking aanwezig zijn. Uiteraard bent u daar van harte welkom echter alle bezoeken aan mijn praktijk gaan op afspraak.  Indien u een afspraak wenst te maken verwijs ik u graag naar de volgende pagina: /home.


Locatie: Amarant-Overakker - Brigidastraat 15 - 4834 WG Breda

Tip: indien u een navigatiesysteem gebruikt wil ik u er op wijzen dat u duidelijk de plaatsnaam Breda invult of de postcode 4834 WG, anders is het mogelijk dat u naar de Brigidastraat in Bavel wordt geleid.


Indien u een afspraak met mij heeft verzoek ik u vriendelijk, bij voorkeur 5 minuten eerder, op uw afspraak aanwezig te zijn. Indien u te vroeg bent kunt u plaats nemen op de stoel welke bij mijn praktijk staat.


Verbouwingswerkzaamheden tweede en derde kwartaal 2023:

De verwachting is dat ergens in het derde kwartaal ‘Hersenz’ op de gehele benedenverdieping gaat vestigen, mijn praktijk blijft echter op dezelfde plaats. Hersenz, ook onderdeel van Amarant, is een dagbehandeling op maat voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun naasten (www.hersenz.nl).

De komst van Hersenz brengt wat verbouwingswerkzaamheden met zich mee waarvan u tijdens uw bezoek aan mijn praktijk wat last van zou kunnen krijgen, hiervoor alvast mijn excuses. 

Contact gegevens:

Telefoon: 06 52024005
Email: info@medischpedicurebreda.nl  

Praktijk adres:

Gebouw Amarant-Overakker

Brigidastraat 15 - 4834 WG  Breda 


Praktijkdagen: dinsdag, woensdag en donderdag.


Overige gegevens:

KvK-nr. 20155078
Kwaliteits Registratie Nummer: 7773 (KRP Registratie)
AGB code zorgverlener: 96-007900 / AGB code Praktijk: 96-(0)57977

BTW-id: NL001669929B86

Aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet

Aangesloten bij geschillencommissie (WkkGZ)